Saturday, 16 May 2015

Täytä albumi

Kaksi viikkoa enää koulua ja sitten on jo kesäloma. Tuntuu oudolta sanoa, että ensimmäinen vuosi lukiossa on pian ohi. Jotenkin pelottava ajatus, että kahden vuoden päästä olisi muka omat ylioppilaskirjoitukset ja -juhlat oven takana. Mihin kaikki aika oikeasti menee? Rehellisesti voin kyllä myöntää, että olen jo katsonut jatko-opiskelu paikkojakin.


Sain kavereilta synttäri lahjoja ja en voisi olla iloisempi siitä, että mulla on näin ihania kavereita. Ne tuntee mut niin hyvin! Pakko kyllä myöntää, että rupesin hieman nauramaan, kun katsoin albumin paria ensimmäistä täytettyä aukeamaa.


Käytiin tänään kaupassa äitin kanssa ja tuli mullekkin ostettua taas uudet kengät vanhojen tilalle. En tiiä miten saan rikottua kaikki kengät aina niin nopeasti verrattuna muihin. Nyttenkin vanhoissa kengissä on reiät pohjissa, joista tulee kaikki skeida kenkiin (ainakin sateella). En ymmättä miten kenkien valitseminen voi oikeasti olla niin vaikeeta. Pähkäilin ja pähkäilin näiden ja varrellisten kanssa ties kuinka kauan. Lopulta päädyin näihin pienen vaihtelun vuoksi (en tiedä millon mulla olisi viimeksi ollut varrettomat kengät).

No comments:

Post a Comment