Friday, 9 October 2015

1000 kisses

Kävin tiistaina kaupassa, jotta sain tarvittavat aineet lämpimien voileipien tekoon (olin edellisenä päivänä todennut vain, että "huomenna teen sitten lämpimiä voileipiä"). Matkalla kauppaan huomasi ainakin sen, kuinka ilmat rupeavat oikeasti viilenemään. Kyllä aamulla kouluun mennessä on jo kylmä mutta ei asia kauheasti muutu koulusta päästyä. Sieltä se talvi pikku hiljaa näyttää sitten tekevän sitä tuloaan.

1

2

Torstaisella kauppareissulla mukaan tarttui pari uutta meikkituotetta Natural Code meikkivoide, Rimmel London huultenrajauskynä sekä labello huulirasva. Huulikynän sävy osui kyllä nappiin pienen arvuuttelun jälkeen ja oli saman värinen kuin edellinenkin, mistä en voisi tällä hetkellä olla tyytyväisempi. Tosiaan huulirasva kokoelmakin sai pientä lisäystä ihanalla karpalo & vadelma - huulirasvalla.

1

2

Nyt olen vaan iloinen, että on perjantai niin viikonloppuna saa levätä edes hetken niiden kaikkien koulu juttujen keskellä. Onneksi kuitenkin tehtävät ovat tällä kertaa siedettäviä ja mukavan oloisia niin ei pitäisi olla paha homma.

1

2

Mukavaa viikonloppua!


4 comments:

 1. namm lämpimät voileivät on kyllä tosi hyviä ja tarpeeks helppoja jotta niitä jaksaa tehdä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Eikä haittaa vaikka kaikille tarvitsisi laittaa eri täytteet :)

   Delete
 2. Oi nyt alko tekemään mieli leipiä :D On kyllä niin hyviä! Mutta siis asiaan, blogisi on varsin viehättävä kokonaisuus ja vaikutat myös tosi mukavalta tyypiltä!

  ♥: http://sirujee.blogspot.fi/

  ReplyDelete