Monday, 30 November 2015

November favorites

Tämän vuoden toisiksi viimeinen kuukauden suosikit -postaus. Kyllä vuosi on mennyt taas nopeasti. Onko ne aina mennyt vai jostuuko se siitä, että ikää tulee aina lisää?

3

Glögi, lipitin tätä tosiaan varmaan laittoman paljon koeviikon aikana. Mutta se tuo omalla "persoonallaan" joulun tunnelmaa ja maistuu (+ tuoksuu) hyvälle.

25

MNF rakastan rakastan rakasta. Oli kyllä aivan ihana kokemus taas ja mahdollisesti ensi vuonna vielä ainakin. Se oli vaan niin paras viikonloppu.

1

Olive Line -hoitoaine. En oikeestaan tiedä miten tätä pitäisi nyt avartaa. Tämä tuote on tällä hetkellä kyllä mun suosikki. Johtuu varmaan siitä, että sisältää oliiviöljyä mutta hiukset on ihanat tän käytön jälkeen. Tämä jopa tuoksuu (mun mielestä) hyvälle.

2

Natural code -meikkivoide, tämä kyseinen meikkivoide on mulla tällä hetkellä ja tämä on todella hyvä. Ei kuitenkaan vieläkään just mun naamalle ehkä kuitenkaan se the one, mutta kuitenkin todella hyvä kaikin puolin. Valittamista ei siis oikeastaan ole.

3

Harry Potter and the Philosopher's Stone tämä oli ensimmäinen (muttei toivottovasti viimeinen) kirja jonka luin englanniksi. Olen lukenut noi kaikki Harry Potterit "pariinkin" otteeseen mutta englanniksi lukeminen oli kuin ensimmäinen kerta. Se tarina vain tuntui niin paljon erilaiselta. Tykkäsin!

Hyvää alkavaa joulukuuta ja viimeisiä päiviä vuodelta 2015!


4 comments:

 1. Glögi on ihan parhautta <3 Itekkin juon sitä ihan laittoman paljon aina joulun aikaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Mukava kuulla etten ole ainoa :D

   Delete
 2. On tosi hyvä lukea kirjoja alkuperäisellä kielellä, koska kyllä se kirja väkisin muuttuu siinä matkalla kun sitä kääntää, ainakin sellaiset yksityiskohdat!

  ❀Cinderella Days❀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on, tuntuu jotenkin aidommalta sillon :)

   Delete