Tuesday, 22 December 2015

Dreaming of a white Christmas

Viimeisetkin joulu siivouksen tuli hoidettua eilen. Nyt on puhdasta sekä kuuset on koristeltu (sekä kotona että papan luona). Enää puuttuu vain jouluruoat (ja se lumi taas vaihteeksi). Lahjat olisi tarkoitus viedä jo tänään kuusen alle, jos sen saisi aikaan ennen iltaa. Toivon vain että se loppukin joulufiilis saapuisi ennen torstaita.

10

7

6

4

2

3

Eilen kaupassa käydessä mukaan tarttui viimeinen lahja kaverille (joka toivottavasti löytää omistajansa ennen uutta vuotta) sekä cosmopolitan. Olen tuota lehteä itseasiassa pariinkin otteeseen katsonut muttei se koskaan ole vain päässyt kassalle asti. Aloin kesän lopulla iseasiassa seuraamaan telkkarista Kardashianeita, joten s oli lähinna syy lehden hankintaa, jos saisi vaikka tänään luettua sen sopivassa kohdassa. Seuraako kukaan teistä Kardashianeja?

Kävimme tämän aamun kauppareissun jälkeen myös viherkäisillä ja Pic'n'Pay:ssä. Jälkimmäisestä matkaamme pääsi myös hyvä määrä eri tee makuja. Nyt voi nauttia loman aikana ainakin eri makuja. Onko siellä ruudun takana muita teen ystäviä?

9

8

4 comments:

 1. Mäkin seuraan kardashianeita :D Ps. ihana tuo teidän joulukuusi <3!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se o ihana sarja :D
   Heh kiitos, koristeltiin se pikkusiskon kanssa tänää :)

   Delete
 2. Oi upea joulukuusi! Toivotaan, että viimeistään huomenna meille molemmille saapuisi se kadoksissa ollut joulufiilis <3


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi
  Käy osallistumassa blogini uusimman postauksen haasteeseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, toivottavasti se olisi kyllä tervetullut! :)

   Käynkin vilkaisemassa sitä :)

   Delete