Monday, 14 December 2015

Joulu lähestyy

Käytiin Iitun kanssa lauantaina kiertelemässä kaupungilla jouluostosten merkeissä. Kierrellessä ja lahjaideoita pohtiessa aika kului mukavasti. Lopulta kun olimme saaneet kaikki lahjat hankittua suuntasimme heseen ennen peliä. Siellä vietimmekin loppuajan ennen kuin suuntasimme illan päätteeksi jäähallille katsomaan Lukko - Blues peliä. (Meidän onneksemme Lukko vei myös voiton.)

1

2

6

Mun postit lappujen määrä kasvoi myös yksi päivä, kun äiti oli ostanut mulle kaupassa käydessään pari uutta pientä pakettia. Tänään ostettiin myös tuollaisia sydän-lappuja. En vieläkään ole törmännyt sellaisiin peukkuihin mutta toivottavasti jossain tulisi sellaisiakin pian vastaan. Ostettiin myös kansioon aakkoselliset välilehdet niin saa reseptejä siihen lajiteltua hyvin sekä vähän isompi pyyhekumi niitä virheitä varten.

1

2

 Viikko olisi vielä koulua edessa ennen kuin alkaa kauan odotettu joululoma. Tuntuu jotenkin oudolta, kun aika oikeasti kuluu vaan niin nopeasti. Mutta ei se tällä hetkellä niin paljon haittaa. Pääsee lataamaan meinaan akkuja kahdeksi ja puoleksi viikoksi. Saa nauttia jouluruuista, kunnon unista sekä siitä ettei tarvitse hetkeen stressata mitään koulujuttuja.

3

No comments:

Post a Comment