Monday, 25 January 2016

White

Vika viikko ennen koeviikko. Tai no oikeastaan se alkaa jo torstaina, mutta mulla ei ole sillon koetta ja perjantaina olis liikkaa, mut siit ei oo koetta niin sain kaksi vapaapäivää heti alkuun. En valita.

// Last week before exam week. Well actually it stars on Thursday but I don't have an exam then and on Friday would be PE but it doesn't have an exam so I got two days off right at the star. Not complaining.

1

Tuntuu jotenkin oudolta, että parin viikon päästä alkaa jo tämän lukuvuoden toisiksi viimeinen jakso. Ja vielä enemmän se että syksyllä olisi jo ekat kirjoitukset.

// It feels a little weird that in two weeks starts the second last period of this school year. And even more the idea that the first matriculation examination is this autumn.

1

2

Sain eilen myös uudet pitkävartiset villasukat, kun vanhat rupesivat jo olemaan aika kuluneet. Väriksi valitsin (tietenkin) taas valkoisen.

// Yesterday I finally got my new woolen stocking (this one is weird in English, just saying...) because my old ones started to be a bit worn out. And the colors is (of course) again white.

1


No comments:

Post a Comment