Friday, 23 September 2016

Autumn 2/3

Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle. Mulla on tänään lukuloman ansiosta vapaapäivä joten päätin tulla pikkusen päivittelemään.

// Hope you have a lovely Friday and a good weekend. I have this day off because of the "studying vacation" so I decided to give a little update.

3

Onneksi syksyn osalta on enää vain yksi koe jäljellä ensi keskiviikkona. Sitten nämäkin on ohi syksyn osalta. Terveystiedosta ja matikasta mulla ei ollut tai ole mitään kauheaa stressia toisin kuin englannista oli. Päivät ovat lähinnä menneet kirjoituksiin lukiessa, mutta onneksi sekin on ruvennut nyt hellittämään.

// Luckily I got only one matriculation examination left on next Wednesday. Then these are done for this autumn. I didn't or don't have any stress with the health education and maths exams but stressed more over English. Days have gone by mostly with studying but luckily it has eased up .

2

Sovittiin äitin kanssa keskiviikkona, että mä leivon torstaina pullia ja hän tekee taikinan. No eilen mä rupesin sitten puolenpäivän aikoissa pullia vääntämään, kun taikina oli noussut. Kaikki sain jopa valmiiksi ennen kun koululla piti lähteä käymään. Ainakin nyt on pullia reilusti.

// Mom and I made a deal on Wednesday that I would bake buns on Thursday and she would make the dough. So yesterday around midday when the dough was ready I started baking. I even managed to get all done before I had to go to school. At least now we have buns,

3

Viime lauantaina käytiin Lokalahdella. Pieni tauko ennen ylppäreitä. Matka kului mukavasti leikkimielisen musa visan parissa, Yhtäkään kappaletta ei matkan aikana tosin saatu kuunneltua kokonaan, mutta kai se silti ihan hyvin meni.

// Last Saturday we went to Lokalahti. A little break before the matriculation examinations. Trip went by well with a little music trivia. We didn't get to listen to one single song from the start to the end but I guess it still went well in the end.

1

2 comments:

  1. Kiva ja postaus ja hyviä kuvia! Tsemppiä vielä viimeiseen kokeeseen :)

    https://viiviviljaa.blogspot.fi

    ReplyDelete