Tuesday, 2 May 2017

MEMORIES

Nyt on taas vihdoin käyty kehittämässä kuvat, jotka kerkesivät jo hetken koneella odottamaan "sitä oikeaa hetkeä". Albumikin on taas hieman täydempi ja ei varmaankaan montaa kertaa tarvitse kuvia käydä kehittämässä, kun olisi uudelle albumille jo tarvetta.

// Now I have finally developed more pictures that have been on my computer a while now waiting for "the right moment". The album is a little fuller again and I don't have to develop more pictures many times before I have to buy a new album.

19

Albumin sain tosiaan jo 17 vuotis syntymäpäivälahjaksi kaverilta, mutta sen täyttämisen aloittaminen aina vain jäi, kunnes joulukuussa viimein otin itseäni niskasta kiinni ja kävin teettämässä ensimmäiset kuvat. Ja koska se on lahja niin alussa on luonnollisesti pari aukeamaa joita en voi käyttää.

// To be honest I got that photo album as a present from my friend on my 17 birthday but I had postponed its filling until I finally went to develop the first pictures on December. And because it is a present naturally I can't use the first couple of spreads.

23

Onko teillä valokuva albumeita joita täyttelette?

// Do you have any photo albums that you fill?

No comments:

Post a Comment