Sunday, 30 July 2017

LATELY

P7199516

Viime viikonloppuna vietettiin pikkusiskon synttäreitä joihin tein samaista kakkua jota Taru oli tehnyt meidän piknikille. Pienistä virheistä huolimatta kakku oli ihan onnistunut ja meni aika nopeasti myös parempiin suihin. 

// Last weekend we celebrated my little sisters birthday and I made same cake for it as Taru had made for our picnic. Despite the few mistakes it turned out really good and was gone really fast.

P7239549

Torstaina oltiin tyttöjen kanssa pelaamassa kierros minigolfia.

// On Thursday we went to play a round of minigolf with the girls.

P7279863

Perjantaina tuli nautittua Elias Kaskisen ja Päivän Sankareiden keikkaa sekä kierreltyä Mustan pitsin yössä. Sää ei ollut todellakaan mitä parhain, joten kiertely jäi vain parin tunnin mittaiseksi. Jussin ja Ressun veto olisi ollut kiva katsoa illalla, mutta sade oli sen verran inhottava, että oli pakko luovuttaa ja lähteä kotiin.

// On Friday we got to enjoy a gig by Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit and wandered around Black Lace Night. The weather wasn't the best so we only wandered around about couple of hours. It would have been fun to see Jussi and Ressu performing but the rain was so nasty that I just couldn't stay there and went home.

P7299891

2 comments:

 1. Nam, tuo kakku näyttää tosi hyvältä! :) Siitä on tosi pitkä aika kun oon ite viimeks ollu pelaamassa minigolfia, joten olisi taas kiva mennä pitkästä aikaa :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Itsekin huomasi että viime minigolf kerrasta oli hieman aikaa, kun meni hetki tottua peliin :D

   Delete