Saturday, 1 July 2017

WARM AND SUNNY

Aamukahvi tuli lämpimän sään ansiosta nautittua terassilla kauppareissun jälkeen. Pieni tuuli ei edes haitannut, kun lämpö lukemat olivat sen verran hyvät näin suomen kesäksi. Tällaisia päiviä lisää, kiitos!

// I was able to enjoy my morning coffee this morning on terrace after grocery shopping. Even the little wind couldn't bother when the temperature was so high for Finnish summer. More days like this, thank you!

P7018948

P7018975

Huone tuli myös nopeasti siivottua illemmalla, kun ilma viileni. En tiedä miksi, mutta puhtaiden lakanoiden vaihtaminen tuo hymyn huulille. On vain ihanaa tietää, että illalla pääsee puhtaisiin lakanoihin nukkumaan! ♡ Pikkusiskoa tuli myös autettua hieman sängyn siirtämisen kanssa. 

// In the evening when the weather had cooled down a little I quickly cleaned my room. I don't know why but changing my bedding makes me smile. It's just amazing to know that in the evening you can go to sleep in clean sheets! ♡ I also helped my little sister a little to move her bed.

P7018986

P7019038

Toivottavasti teillä on ollut ihana lauantai!

// Hope you had a lovely Saturday!

2 comments:

  1. Hyvä että luin tän postauksen sillä itsekin pitää vaihtaa lakanat! :D Olisin muistanut sen vasta illalla nukkumaan mennessä ja sitten olisi lykkääntynyt vaihto yhdellä päivällä. Väsymyksessä ei lakanoita jaksa vaihtaa. Mikään ei kyllä voita puhtaiden lakanoiden tuntua. Kumpa täälläkin paistaisi aurinko. Noh, kyllä se varmaan lähipäivinä tulee tuolta pilvien takaa esiin :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen niin samaa mieltä! Tämä suomen kesä on kyllä ihan hirveä, kun kerran paistaa aurinko niin seuraavasta kerrasta ei olekaan mitään tietoa :/ Mutta toivottavasti se sielläkin pian paistaisi :)

      Delete