Tuesday, 31 October 2017

OCTOBER FAVORITES

Oikein mukavaa keskiviikkoa ja lokakuun viimeistä päivää!

// I hope you're having a lovely Wednesday and the last day of October!

14

Polaroid kuva Oskusta. Pidän sitä tällä hetkellä yöpöydällä, kun en tiedä mihin sen laittaisin.

// Polaroid picture of Osku. I keep it on my nightstand because I really don't know where else to put it.


Ihmeeni - Reino NordinYö - Hyvän Yön Lauluja

9

Vaaleanpunaiset pussilakanat, vaikkakaan ne eivät ole kerenneet olemaan käytössä kovinkaan kauan niin ne on vain niin ihanat. Olin pitkään etsinyt vaaleanpunaisia pussilakanoita ja viime viikolla vihdoin löysin ne "täydelliset" niin en voinut olla muuta kuin iloinen.

// Pink duvet covers even though they haven't been used for that long but they're just so lovely. I had been looking for pink duvet covers for a quite long and finally I found the "perfect" ones last week so I couldn't be happier.

16

Tuoksukynttilät (paistettu omena) ne on vaan niin ihanan tuoksuiset. Noiden tuoksu on sen verran voimakas, että niitä ei edes tarvitse polttaa niin huone tuoksuu jo ihanalta. Vaikka tykkäänkin todella paljon vaniljan tuoksuisista kynttilöistä niin vaihtelu on kivasta, ja kaiken lisäksi nuo sopivat jotenkin tosi hyvin syksyyn ja jouluun.

// Scented candles (baked apple) smell so amazing. The smell on these ones is so wrong that you don't even have to burn them and the room is still smelling amazing. Even though I really like the smell of vanilla on candles switching up the scents is good and these ones really fit to autumn and winter time.

No comments:

Post a Comment