Wednesday, 6 December 2017

CHRISTMAS HAS ARRIVED (SORT OF)

Joulu on saapunut tai ainakin minun huoneeseeni se on saapunut. Enää puuttuu vielä kunnon lumi maasta, mutta onneksi tässä on vielä hieman aikaa.

// Christmas has arrived or at least it has arrived into my room. The only thing missing anymore is the snow but luckily there is still time.

1

Kasattiin pikkusiskoni kanssa mun joulukuusi jo marraskuun lopulla. Olin jo pitkään halunnut muovikuusen, nimenomaan valkoisen semmoisen, ja viime kuun loppu puolella sellaisen sain aikaiseksi vihdoinkin ostettua. Mulla on ollut omassa huoneessa viimeksi kuusi silloin, kun olin ala-asteella, silloin meillä kaikilla oli tosin ihan mini kuuset mutta aitoja tosin. Tässä on kuitenkin juuri se ihanaa, että pienellä hinnalla saa useammaksi vuodeksi sen kuusen eikä se sotke lainkaan niin paljon kuin oikea kuusi.

// My little sister and I putted my Christmas tree up at the end of November. I had wanted a white plastic tree for quite a while now, and specifically white one, and finally at the end of November I managed to buy one.  The last time I had a tree in my own room was when I was in primary school, then all of us had small trees. This one is better for the fact that it doesn't make a mess like a real one does.

6

Mulla oli tosiaan laatikossa joitain pieniä kuusen koristeita mutta niiden väriskaala oli niin järkyttävän laaja ja niitä oli niin vähän niin päädyin lopulta ostamaan uusia joulu palloja. Ja niitä tuli sitten ostettua parikin satsia. Hieman kultaa ja vähän enemmän punaista, ostin myös pari satsia sinisiä ja valkoisia palloja mutta niitä en lopulta viitsinyt laittaa ettei tule liian epämääräisen näköinen.

// I already had some little tree decorations but there were just so many different colors and not that many of them so I just ended up getting new ones. And in the end I ended up getting couple of sets. A little bit of gold and a little bit more of red and couple blue and white sets that didn't end up on the tree because it would have looked too weird.

8

Valot siitä vielä puuttuu sekä tähti. Niitä olen yrittänyt etsiä mutta mistään ei tunnu löytyvän "oikean" laisia. No kyllä minä ehkä vielä ennen joulua semmoiset löydän, toivottavasti ainakin.

// The lights and the star is still missing because I haven't found the "perfect" ones yet. But hopefully I will find them before Christmas, hopefully.

No comments:

Post a Comment