Thursday, 11 January 2018

CHANGE?

Sain koneeni vihdoinkin takaisin maanantaina tai vihdoin ja vihdoin, kun se kerkesi olemaan poissa vain puolitoistaviikkoa. Mutta silti tuntuu hyvältä häärätä taas oman koneen parissa ettei tarvitse lainata pikkusiskon konetta.

// I finally got my computer back on Monday well finally and finally it was away only for a week and a half. But it still feels good to do work on my own computer and not having to borrow my little sister's computer.

P1024391

Olen nyt myös jonkin aikaa miettinyt blogin ulkoasua. Haluaisin siihen meinaan muutoksen, kun se ei oikein tunnu omalta tällä hetkellä. Olen paperille yrittänyt luonnostella mieleistä ulkoasua, mutta mikään ei ole vielä tuntunut siltä oikealta. Mutta toivottavasti pian tulisi niin sanotusti se oikea keksittyä.

// I have been thinking about the blog's layout for a while now. I want to change it because it doesn't feel like mine at the moment. I have been sketching some ideas on pieces of paper but none of them have felt like the one. But hopefully I will come up with the right one soon.

No comments:

Post a Comment