Sunday, 11 March 2018

THIS WEEK

Maaliskuun ensimmäinen kokonainen viikko jo takanapäin eli ihan hyvää vauhtia ollaan menossa kevättä ja kesää kohden. Lämpimämmät kelit ovat kyllä jo enemmän kuin tervetulleet! Selvä kevään merkki on ainakin yhteishaku, joka on jo ihan nurkan takana (keskiviikkona alkaa, jaiks).

// First whole week of March is already behind so we're going towards spring and summer with really good pace. Warmer weather is more than welcome already! One clear sing of the upcoming spring is applying for schools that is just around the corner (starts on Wednesday, yaiks).

11

6

Keskiviikkona kävin vihdoin taas parturissa värjäämässä hiukseni taas. Tuntuu niin paljon ihanammalta, kun koko pää on vaalea. Ihan hyvä tuurikin kävi ajan kanssa, kun kävin varaamassa ajan perjantaina. Ei ainakaan montaa päivää pitänyt parturiin pääsyä enää odottaa.
Torstaina kävin myös suorittamassa autokoulun vihdoin ja viimein loppuun, joten sitä ei tarvitsee enää murehtia ja pähkäillä.

// On Wednesday I finally had a hairdresser appointment to dye my hair again. It just feels so much better when my whole head is blond. I had a little bit of luck with my appointment when I went to schedule it on Friday. At least I didn't have to wait for too long for it.
On Thursday I also finally went and finished my driving school so now I don't have to worry or think about it anymore.

5

No comments:

Post a Comment