Monday, 30 April 2018

APRIL FAVORITES

Oikein mukavaa maanantaita ja huhtikuun viimeistä päivää!
Niin se aika vain rientää, kun saadaan huomenna aloittaa taas jo uusi kuukausi. Enää kuukausi niin ollaan vihdoinkin kesän puolella (toivottavasti myös säiden osalta!).

// Happy Monday and the last day of April!
Time flies as we can already start a new month tomorrow. One month anymore before we are officially reached summer (hopefully the weather agrees!).

1

Isommat postit laput ovat olleet aika kovassa käytössä tämän kuukauden aikana erilaisissa tehtävissä. Ne ovat tarpeeksi isoja niin niihin voi tehdä pieniä päivittäisiä to do listoja sekä opiskellessa kirjoittaa joitain pieniä lisäyksiä ja tärkeitä asioita ylös.

// Bigger postit notes have been really handy during this month in different kind of ways. They are big enough so that they can be used on as daily to do lists and while studying you can add side notes to them or write some main points.

2

Pilotin kumitettavat yliviivaustussit ja kynät ovat opiskellessa olleet myös todella käteviä. Korjausteipin tarve on näiden myötä pudonnut minimiin. Yliviivaustusseissa plussaa on myös ihanat pastelliset sävyt.

// Pilot remove by friction highlighters and pens have also been really handy while studying. The use of correction tape has never been this low before. Also the highlighters get a plus for their beautiful pastel colors.

No comments:

Post a Comment